Det sidste besøg, stillerum

Stillerum

På et tidspunkt kommer dagen, hvor det svære valg skal træffes, at du skal sige farvel til din gode firbenede ven. Mange gode år er forhåbentligt gået med oplevelser og glæder, og det kan ofte være svært at finde den rigtige dag og træffe beslutningen om det sidste besøg.

Vi har stor forståelse for, at det er en svær og stor beslutning at sige farvel. Vi kan om nødvendigt rådgive, såfremt du er i tvivl, om dagen er kommet.

Som kæledyrsejere selv, ved vi, at det sidste besøg og den sidste dag huskes, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre afskeden så god som muligt. Vi har på Roslev Dyreklinik indrettet et stillerum, hvor du kan sidde med dit kæledyr så længe, du har lyst. Rummet er hjemligt indrettet med bord og siddebænk med tæpper, så både to- og firbenede kan lade roen indfinde sig.

Vi giver en beroligende indsprøjtning, og når dit kæledyr sover fuldstændigt, afsluttes livet med en overdosis sovemedicin i blodåren. Dette foregår helt uden, at dyret mærker det.

Der er mulighed for at begrave kæledyret hjemme, at få kæledyret fælleskremeret eller at få kæledyret kremeret og efterfølgende få asken retur til Roslev Dyreklinik. Asken kan modtages i en forgængelig urne til begravelse eller spredning, den kan modtages i en urne af keramik, eller den kan omdannes til askesmykker. 

  

Det er også muligt at få dit kæledyr aflivet hjemme. Da kan vi sammen finde dagen, hvor det sidste besøg skal forgå. Vi har fuld forståelse for de forskellige ønsker og behov, der kan være i forbindelse med det sidste besøg, og vi vil forsøge at gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig og din firbenede ven igennem.