Roslev Dyreklinik og Skive Dyrehospital fusionerer 1. januar 2018

Roslev Dyreklinik og Skive Dyrehospital fusionerer 1. januar 2018

 

Pressemeddelelse

To stærke dyreklinikker slår sig sammen

Roslev Dyreklinik og Skive Dyrehospital fusionerer pr. 1. Januar 2018 og fortsætter som Skive Dyrehospital. Det kommende store dyrehospital har to ejere, nemlig Pia Kåber fra Roslev Dyreklinik og Lars Jeppesen fra Skive Dyrehospital. Medarbejdergruppen vokser tilsvarende med kendte ansigter fra Roslev Dyreklinik, som rykker med til Skive.

De to klinikkers kunder kan se frem til et endnu stærkere Skive Dyrehospital, hvor hospitalets ejere og medarbejdere specialiserer og videreuddanner sig, for hele tiden at kunne tilbyde dyrene den bedste behandling.

Hospitalet spænder bredt fagligt. Lars Jeppesen bestrider alle felter indenfor smådyrspraksis, han er en meget dygtig kirurg, og har gennem årene specialiseret sig indenfor ortopædi, altså dyrenes bevægeapparat. Pia Kåber er fagligt meget bredt funderet og er pt. i gang med en 4-årig efteruddannelse indenfor medicin og bløddelskirurgi. De to dyrlæger komplementerer hinanden godt, og staben af sygeplejersker vil fremover få mulighed for en vis grad af specialisering også. Det samme gælder dyrlæge Alexandra Jacobsen, som allerede har samlet stor erfaring indenfor hud- og hjertesygdomme og dyrlæge Mikkel Hertz, som for øjeblikket tager kurser i tandsygdomme.

Synergi, tryghed og arbejdsglæde Sammenlægning af arbejdspladser kan være en stor omvæltning, og derfor bruger dyrlæger og sygeplejersker de sidste måneder inden sammenlægningen til at bytte plads og arbejde på den anden klinik, så de kan lære kommende kolleger og arbejdsrutiner at kende. Den kommende medarbejdergruppe kommer til at udgøre et erfarent team med mulighed for god sparring og udvikling. Den samlede gruppe består af to hospitalsejere, to ansatte dyrlæger, seks veterinærsygeplejersker og en bogholder, som sammen vil skabe en dejlig arbejdsplads og optimere sundheden for områdets kæledyr.

Udstyr og ny indretning Skive Dyrehospital holder sig i front indenfor forebyggelse, diagnosticering og behandling af kæledyr. Hospitalet råder over udstyr til ultralydsscanning, digital røntgenundersøgelse og laboratoriediagnostik. De indretter to nye operationslokaler med forberedelse og mulighed for tandbehandling, og fremover vil kattene få et særskilt undersøgelseslokale. Indlagte patienter adskilles, så hundene fortsat indlægges i hundeafdelingen, mens kattene nu får et nyt og større rum, der ligger roligt og godt adskilt fra hundenes. Skive Dyrehospital tilbyder fortsat hvalpe- og killingesnak, sygdomsforebyggelse og adfærdsbehandling, hundetræning, fysioterapi, laserbehandling, massage og kiropraktik. Et rart sted at være Det ligger "lige til højrebenet" at slå de to virksomheder sammen med den tryghed og faglige stabilitet, det giver at være to erfarne ejere. Lars Jeppesen og Pia Kåber ønsker at sikre Skive Dyrehospital som egnens foretrukne smådyrshospital, og målsætningen er klar. Der skal leveres en professionel, omsorgsfuld behandling med fokus på høj faglighed og god service. Og de vil skabe et rart, varmt og imødekommende sted for ansatte, kunder og kæledyr.

Del denne historie