Aniplan

Sundhedsprogram AniPlan

Undgå bekymringer ved at tegne en abonnementsordning for dit kæledyr.

For 139 kr pr måned for hund og 99 kr pr måned for kat får du tryghed og sparer penge

På Roslev Dyreklinik vil vi gerne medvirke til raske dyr og glade dyreejere. Derfor tilbyder vi sundhedsprogrammet AniPlan, som er en pakke af forebyggende tiltag, der medvirker til at holde dit kæledyr sundt og mindske risikoen for sygdom. Det er ganske nemt: Dit kæledyr får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb, som betales automatisk via betalingsservice. Du får fordelt dine udgifter i månedlige afdrag, og samtidig sparer du penge.

Grundig klinisk undersøgelse

Dit dyr får en grundig klinisk undersøgelse. Du vil blive spurgt om dit dyrs daglige aktivitetsniveau, adfærd, appetit, humør, spise- og drikkevaner. Sammen kan vi finde ud af, om der er noget, der giver grund til bekymring, eller noget, der kan ændres til fordel for din hund eller kats nuværende behov. Er der mistanke om sygdom, kan det være nødvendigt at foretage yderligere tests eller undersøgelser. Disse er ikke inkluderet i AniPlan.

Vaccine

Vi vaccinerer vores kæledyr for at forebygge sygdomme. I Danmark ser vi sjældent de sygdomme, vi vaccinerer imod, og det skyldes, at de fleste dyreejere er meget ansvarlige og får deres dyr regelmæssigt vaccineret. Hvilke sygdomme, der er aktuelt at vaccinere dit dyr imod, besluttes i samråd med dig og din dyrlæge.

De sygdomme, man typisk vaccinerer imod er for hund: Smitsom leverbetændelse, parvovirus, hundesyge, parainfluenza og leptospirose.
For kat er det katteinfluenza og kattesyge.

Vaccination mod rabies og udstedelse af kæledyrspas er ikke inkluderet i sundhedsprogrammet AniPlan.

Gratis tandtjek

Med AniPlan er der altid gratis tandtjek. En dyrlæge eller en veterinærsygeplejerske vil lave en generel undersøgelse af mund og tænder, og du kan på den måde være med til at øge din hund eller kats mundhygiejne, og opdage eventuelle problemer så tidligt som muligt. Eventuel undersøgelse og behandling i narkose er ikke inkluderet i AniPlan.

Rabatter

Du får også store rabatter, når du har tegnet abonnemnet i AniPlan sundhedsprogram
20% rabat på tandrensning
20% rabat på kastration eller sterilisation
20% rabat på urin- og blodprøve

20% rabat på Virbac foder
10% rabat på Royal Canin foder
10% rabat på kosttilskud og plejeprodukter

50% rabat på undersøgelse af afføringsprøve for rundorm og for hjerte-lungeorm

AniPlan er ikke en sygeforsikring

Du kan når som helst tegne et AniPlan sundhedsprogram. AniPlan giver dig tryghed som kæledyrsejer.
Dit kæledyr tjekkes regelmæssigt, hvilket giver dig større indsigt i dit kæledyrs sundhed og velvære, og du vil forebygge sygdom.
Vær dog opmærksom på, at Aniplan ikke er en forsikring, og derfor ikke dækker ved sygdom eller ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – Uanset om du vælger AniPlan eller ej.

Der er udarbejdet en meget fordelagtig rabataftale med Dyrekassen Danmark, hvor du som AniPlan-kunde får 25% i rabat ved nytegning på dyr under 16 uger og 15% rabat ved nytegning over 16 uger det første år samt 10% rabat de øvrige år. Det er værd at overveje.